Dressurkurs

Torsdag 12. november starter vi opp dressurkurs for alle raser, i alle aldre!

Dette kurset er for deg som ønsker å lære hunden din å sette sammen grunnferdighetene til ulike øvelser, og som ønsker å styrke samarbeidet med hunden din. Vi vil blant annet gå gjennom øvelser som innkalling, lineføring, innlæring av apport, hopp over hinder og mye annet gøy!Kul

Kurset går over 6 torsdager og starter kl 19:00.

Pris: 1100,- for medlemmer, 1300,- for ikke-medlem. 

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med Tina på tlf 92081884 eller e-post: t_vikse88@hotmail.com

Valpekurs

Velkommen til hyggelig valpekurs med oppstart tirsdag 8. september kl 19:00.Valpekurset er for valper av alle raser, i alle aldre. Valpen må være vaksinert. Kurset vil gå over 6 tirsdager, og det vil bli holdt på treningsbanen på Frakkagjerd. 

Pris: 900,- for medlemmer, 1100,- for ikke-medlem.

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med Tina på tlf 920 81 884, eller e-post t_vikse88@hotmail.com.

Arrangør: Norsk Schæferhundklubb avd. Haugaland

 

 

Lydighetskonkurranse

Søndag 4 oktober 2015 holder Norsk Schæferhundklubb avd Haugaland lydighetskonkurranse, bli med da vel!!! Vi kommer tilbake til oppmøte tid, dette avhenger av dommer og hvor mange deltakere det blir i de ulike klassene. 

Klubbmesterskap

Søndag 25 oktober holder vi klubbmesterskap KulOppmøte blir kl 11:00 og det vil koste 100,- per påmeldte hund. For påmelding send informasjon om hvilken klasse du skal starte i, samt navn og rase på hunden til t_vikse88@hotmail.com

Sporkurs

Norsk Schæferhundklubb avd Haugaland har vært så heldig å få instruktør GEIR BJØRGE LARSEN til å holde sporkurs for oss helgen 30. oktober – 1. november 2015!

Geir B. Larsen er en meget dyktig hundeinstruktør og er veldig aktiv innen hundemiljøet. Han er instruktør (trinn 3 bruks), 2 ganger Norgesmester i spor, har kongepokal i spor, gjør reklame og film med hund, og går spesialsøk. Han driver også med pulsmåling av hund, har kurs i smeller og trener hund til å finne råte i stolper.  Geir holder mye kurs på Østlandet og i Sverige, og er dommer i bruks.

Lyst til å bli med? Dette kurset er for ALLE raser i ALLE aldre, nybegynner eller viderekommen. Instruktøren legger opp kurset etter deltakernes nivå. Kurset starter fredag kl 18:00 med teori, lørdag og søndag teori og praksis fra ca kl 09:00-17:00.

For påmelding og informasjon ring Tina på tlf 920 81 884, eller e-post t_vikse88@hotmail.com

BEGRENSET ANTALL PLASSER!